Wie zijn wij

Wij zijn Thijs en Vivian.
Wij wonen in ons gezellige en ook altijd een tikje chaotische huis in Vathorst.
We hebben 2 kinderen: Salomo en Linne.
In 2009 zijn we getrouwd en zelfs nog voor we getrouwd waren, lag onze interesse altijd al in relaties en hoe deze beter kunnen functioneren. Vanuit dit verlangen zijn wij met ons gezin in 2017 een half jaar in Zuid-Afrika gaan wonen. Hier hebben we samen de school: Foundation for Family studies gevolgd. 
In deze studie hebben we geleerd hoe we andere stellen kunnen coachen om hun relatie weer gezond te krijgen.  Onze relatie is verre van perfect, maar de overtuiging dat we er altijd samen voor blijven gaan helpt ons de hobbels over te gaan en in verbinding te blijven.

Vivian is verloskundige en is sinds 2015 ook vrouwencoach. Ze begeleidt moeders die na de geboorte uit balans zijn geraakt en traint zwangeren en verloskundigen om tot bloei te komen.
Wil je hier mee over weten? Klik dan Hier
Van haar kan je een luisterend oor, warmte en empathie verwachten, maar ook snelle analyses en spiegeling.

Thijs werkt als adviseur op het gebied van zorg en financiën en overheid.
Thijs is heel scherp in het doorzien van patronen en structuren. Hij is krachtig om op een simpele manier het beste in mensen naar boven te halen door zijn heldere uitleg.

 

Samen werken wij vanuit een christelijke identiteit, dit betekent dat we geloven dat ieder mens bijzonder, waardevol en uniek is. We hopen dat jullie je welkom voelen wat je levensovertuiging ook is.

In een kennismakingsgesprek zijn jullie van harte welkom
om te kijken of wij de juiste mensen zijn om jullie verder te helpen.